Hírek

2018-12-13 11:03:22

Esküvőszervezővel vagy anélkül?

 
 
 

Megtaláltad életed párját és összekötnétek az életeteket? Akkor a nehezén már túl vagytok, hiszen egymásra találtatok. Az esküvőszervezés ugyan nem sétagalopp, de egy profi segítséggel azzá válhat. Esküvőszervezővel a szervezés időszakát is egy izgalmas, kreatív élményként élhetitek meg.

 

Friss jegyespárként először egy sorrendet kell felépítenetek a tenni és intézni valók dzsungelében. Tapasztalat nélkül azonban ez nem könnyű. Egy okos első lépéssel azonban megkönnyíthetitek a továbbiakat. Ez az első lépés, pedig az esküvőszervező.

Még a helyszínek kiválasztása előtt érdemes megkeresni, hogy mindenben tudjon tanácsod adni és segíteni. Amikor egy segítő kézben összpontosul minden, az nagy biztonságot adhat nektek.

 

 

Az esküvőszervező már egy bejáratott szolgáltatói bázissal dolgozik, amiből mindig ki tudja választani az adott párnak legmegfelelőbb szolgáltatót. Esküvőszervező nélkül, ha biztosra akartok menni, minden szolgáltatónak utána kell járnotok. Egy szolgáltatáshoz rengeteg lehetőséget találhattok, amiből nehéz választani, gyorsan megegyezhettek egy olyanban, ami számotokra nem biztos, hogy a legjobb.

Ezzel szemben az esküvőszervező az elbeszélgetés és az igények felmérése után már tudja is, hogy melyik szolgáltatóhoz nyúljon. Nincsen felesleges stressz, rengeteg idő megspórolható, amit akár nyugodtan menyasszonyi ruha keresésére is lehet fordítani. A család sokszor elfogult és hajlamos beleszólni olyan döntésekbe, ami csak a párra tartozik.

Az esküvőszervező objektívan, külső szemlélőként látja át a helyzeteket. Természetesen azért érdemes meghallgatni a család, szülők tanácsait is, azonban csak azt fogadjátok meg, ami igazán illik a az általatok elképzelt nagy naphoz.

 

 

Az esküvőszervező reálisan átlátja azt, hogy az elképzelésitek megvalósítható- e a meghatározott összegből, illetve ha szükséges költséghatékony praktikákkal, megoldásokkal valósítja meg azt. Szerencsés választás lehet egy olyan szervező, aki szertartásvezető is egyben. Így az, aki összead titeket, a szervezési hónapok alatt igazán egyedi, csak hozzátok szóló esketési szöveget tud írni.

A jó esküvőszervező tanácsot ad, felkínálja a számotokra legjobb lehetőségeket, segít a döntéshozásban, azonban nem dönt helyettetek. Ő a Ti álmaitokat segíti valóra váltani.

www.eventree.hu

Facebook: eventreeeskuvoesrendezveny

Diószeghy Adrienn

0630 / 2059742


 
 
Hírlevél feliratkozás
 
No name
 
Esküvőjük időpontja: - date -
Tovább a blogra